Aanbod

Home /  Aanbod
01. Kindercoaching

Een gesprek met iemand anders, een open blik, iemand die niet je papa, mama, opa of juf is… Iemand die er helemaal alleen voor jou is. Om er samen achter te komen hoeveel kwaliteiten je hebt en zo snel te vergeten dat je soms iets (nog) niet kan…

02. Jongeren coaching

Echt jezelf zijn, ontplooien wat in je zit. Niet toegeven aan groepsdruk of andere invloeden van buitenaf. Was het maar altijd zo onbezorgd en relaxed… Door met je verhaal naar buiten te komen, zet je de eerste belangrijke stap naar verbetering! Ik wil hierbij de nodige ondersteuning bieden om te kunnen (blijven) geloven in je eigen kunnen én karakter – ongeacht wat anderen ervan vinden! Ik wil je stimuleren om zélf de oplossing te vinden door te luisteren naar je verhaal, een waardevol spel te spelen of iets creatiefs te maken en dit dan toe te passen in de realiteit.

03. Ouder coaching

De rol van jou als ouder is essentieel in de coaching van je kind. Jouw kind kan niet alles zelf oplossen. Dit geldt ook voor eventuele aanpassingen die nodig zijn op school. Oudergesprekken spelen daarom een belangrijke rol bij kindercoaching. Juist doordat we (regelmatig) een oudergesprek voeren weet ik goed waar jullie kind thuis en op school tegen aan loopt. Hier pas ik mijn coaching vervolgens op aan. Tegelijkertijd kan ik op deze manier concrete vragen beantwoorden en samen met jullie als ouder bekijken op welke wijze jullie thuis (en op school) je kind kunnen ondersteunen.

Indien gewenst kan er ook in dialoog gegaan worden met leerkrachten, leerlingbegeleiders of directies op school.

Logo Komform